DENTALNI TURIZAM

Dentalni  turizam postaje trend koji se širi u gotovo svim europskim zemljama. Split je jedno od najpopularnijih odredišta za tu vrstu turizma.

Zašto posjetiti stomatologa dok je na odmoru?

Činjenica je da većina ljudi koji idu u Split idu radi odmora i stomatološke usluge, a ako ste praktična osoba, možete ih jednostavno kombinirati za ugodnije iskustvo. Prije ili kasnije moramo posjetiti stomatologa i kombiniranje turističkih putovanja sa dentalnim uslugama moglo bi biti pametna ideja jer se Hrvatska postavlja kao vodeće mjesto za dentalni turizam u Europi. Bilo da trebate ispun, čišćenje, implantološku uslugu ili izbjeljivanje zubi, nudimo sjajne i povoljne stomatološke usluge za sve, a za pacijente sa strahom nudimo “rajski plin”. Najbolja smo dentalna destinacija, s obzirom na iskustvo stomatološke prakse i visokokvalitetnu i bezbolnu uslugu te ordinaciju opremljenu najnovijom tehnologijom. Zaboravite na duge liste čekanja i stresne stomatološke obveze: naša usluga garantira ne postavljanje u redove čekanja, čekanje i gubljenje dragocjenog vremena.

Posjetite Split i uljepšajte svoj osmijeh!

Izaberite smještaj u blizini ordinacije, koji Vam mi možemo organizirati.  Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmjeh koji mu pripada. Osim preplanulog tena, vratite se s godišnjeg odmora sa sjajnim i bezbrižnim osmijehom.  

APARTMAN FENESTRA

RADISSON BLUE HOTEL

HOTEL PARK


Niskotarifne aviokompanije:

www.easyjet.com

www.wizzair.com

www.germanwings.com

Ostale usluge

Kontaktirajte nas

Adresa

Ulica Slobode 2B
21000 Split, Croatia

Kontakt

00 385 (0)21 537 333
00 385 (0)91 520 90 59