Našim pacijentima pružamo najbolje stomatološka riješenja. Individualni pristup, edukaciju o oralnoj higijeni, visokokvalitetni materijali i garancija na sve implantološke i protetske radove.
 Ordinacija je specijalizirani na područje estetske restorativne dentalne medicine te implantologije  što potvrđuje svojim  višegodisnjnim iskustvom.

Naš tim

Dr. Suzana Bigava Maršić

Dr. Ivona Milat

Sr. Keti Martinić

Sr. Vinkica Pečarević

Dr. Suzana Bigava Maršić

Dr. Suzana Bigava Maršić rođena je 19. svibnja 1969. u Sydneyu u Australiji, gdje je završila srednju školu. 

Godine 1988. / 1989. upisala je Stomatologiju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je i diplomirala 1994. godine. U rujnu 1994. godine započela je raditi u sektoru javne zaštite u Hrvatskoj u  Splitu i gdje je bila aktivna do 1997. godine.  Nakon rada u javnom sektoru otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju.

Završila je edukaciju na Londonskoj Intelligent Alignment Systems Academy, gdje je završila Inman Aligner Hands on Certification Course  i poremećaji temporomandibularnog zgloba sa funkcijskom dijagnostikom i funkcijskom terapijom gdje je zavrijedila APW certifikat (  Akademie Praxis und Wissenschaft bei DGZMK) .

Poesban naglasak daje fiksnoj ortodonciji, te je Damon masters završila pod vodstvom Dr. Perera Grau i Dr. Garcia Espejo iz Madrida.

Vjeruje u kontinuirano obrazovanje. Suradnik je u obrazovanju i stručnim osposobljavanjima u suradnji sa Stomatološkim fakultetom u Splitu i srednjom školom Dental Centar Marušić u Splitu.  Zagovornik je preventivne i minimalne intervencije.

Njezin je cilj poboljšati i održavati prirodne zube za cijeli život. Kako je svaka osoba jedinstvena, tako i svaka usta, s tim na umu razvija individualne planove za svakog pacijenta. 

Dr. Suzana Bigava Maršić koristi najnoviju stomatološku tehnologiju kako bi dizajnirala prilagođene, lijepe osmijehe i ispunjava želje svake od svojih pacijenata pojedinačno. 

Aktivni je član Hrvatske stomatološke komore . 

Dr. Ivona Milat

Rođena u Splitu 25. travnja 1988. godine.

Nakon završene srednje Zdravstvene škole u Splitu (smjer medicinska sestra) upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu.

Po završetku pripravničkog staža u Domu zdravlja Split  2013 . godine polaže stručni ispit i stječe odobrenje za samostalan rad.

Započela je raditi u sektoru javne zdravstvene zaštite u Hrvatskoj u  Osijeku.

Stekla je iskustvo u svim granama stomatologije, a posebno voli rad s djecom.

Od studentskih dana pohađa razne stručne tečajeve i kongrese usmjerene na područje estetike .

Pridružila se timu ordinacije Dr. Bigava Maršić 2017. godine.

Smatra da je u dentalnoj medicini potrebno kontinuirano unaprijeđivati znanja i vještine.

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja te individualan pristup sa ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih tehnika liječenja. 

Aktivan je član Stomatološke komore.

Sr. Keti Martinić

Rođena 21. 09. 1994. godine u Supetru na otoku Braču.

Završila je srednju Zdravstvenu školu 2012. godine u Splitu, smjer fizioterapeutski tehničar. Nakon odrađenog staža polaže državni ispit te stječe licencu za samostalan rad 2016. godine. Potom upisuje prekvalifikaciju za dentalnog asistenta u školi Dental centar Marušić.

Stekla je iskustvo u svim granama stomatologije, a posebno voli rad s djecom.

Izazov joj predstavlja rad u oralnoj kirurgiji.

U budućnosti bi htjela završiti za dentalnog higijeničara.

Uvijek nasmiješena i dobro raspoložena. 

Rado će pacijentima odgovoriti na sva pitanja te im boravak u našoj ordinaciji napraviti što ugodnijim i pomoći prevladati strahove.

Pridružila se timu ordinacije Dr. Suzana Bigava Maršić 2017. godine, gdje asistira kod rada na pacijentu i omiljena je kod djece zbog svoje pristupačnost i brižnosti.

Sr. Vinkica Pečarević

Vinkica Pečarević je rođena 05.03.1986. godine u Sinju. Nakon završene gimnazije na Visu upisuje Filozofski fakultet u Splitu .

Prekvalifikaciju za dentalnog asistenta upisuje u Zagrebu u Učilištu Ambitio i u isto vrijeme se zapošljava u struci, te stječe veliko iskustvo u asistiranju u svim granama stomatologije, od konzervative, oralne kirurgije, protetike, parodontologije do estetske stomatologije.

Vinkica će se pobrinuti da svi vaši dentalni tretmani i zahvati prođu što ugodnije. Uvijek s osmijehom na licu, pozitivno zrači cijelom našom ordinacijom i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Povratkom u Split zapošljava se u Ordinaciji dr. Suzane Bigave Maršić gdje i dovršava svoj pripravnički staž. Vinkica je vješta i iskusna asistentica koja se odlično snalazi u raznim situacijama te je zbog svoje vedrine i smirenosti omiljena među pacijentima i kolegama.

Voli svoj posao i sretna je kad pomaže ljudima.

Ordinacija