Našim pacijentima pružamo najbolje stomatološka riješenja. Individualni pristup, edukaciju o oralnoj higijeni, visokokvalitetni materijali i garancija na sve implantološke i protetske radove.
 Ordinacija je specijalizirani na područje estetske restorativne dentalne medicine te implantologije  što potvrđuje svojim  višegodisnjnim iskustvom.

Naš tim

Dr. Suzana Bigava Maršić

Dr. Suzana Bigava Maršić

Dr. Suzana Bigava Maršić rođena je 19. svibnja 1969. u Sydneyu u Australiji, gdje je završila srednju školu. 

Godine 1988. / 1989. upisala je Stomatologiju na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je i diplomirala 1994. godine. U rujnu 1994. godine započela je raditi u sektoru javne zaštite u Hrvatskoj u  Splitu i gdje je bila aktivna do 1997. godine.  Nakon rada u javnom sektoru otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju.

Završila je edukaciju na Londonskoj Intelligent Alignment Systems Academy, gdje je završila Inman Aligner Hands on Certification Course  i poremećaji temporomandibularnog zgloba sa funkcijskom dijagnostikom i funkcijskom terapijom gdje je zavrijedila APW certifikat (  Akademie Praxis und Wissenschaft bei DGZMK) .

Poesban naglasak daje fiksnoj ortodonciji, te je Damon masters završila pod vodstvom Dr. Perera Grau i Dr. Garcia Espejo iz Madrida.

Vjeruje u kontinuirano obrazovanje. Suradnik je u obrazovanju i stručnim osposobljavanjima u suradnji sa Stomatološkim fakultetom u Splitu i srednjom školom Dental Centar Marušić u Splitu.  Zagovornik je preventivne i minimalne intervencije.

Njezin je cilj poboljšati i održavati prirodne zube za cijeli život. Kako je svaka osoba jedinstvena, tako i svaka usta, s tim na umu razvija individualne planove za svakog pacijenta. 

Dr. Suzana Bigava Maršić koristi najnoviju stomatološku tehnologiju kako bi dizajnirala prilagođene, lijepe osmijehe i ispunjava želje svake od svojih pacijenata pojedinačno. 

Aktivni je član Hrvatske stomatološke komore . 

Ordinacija