DERMALNI FILER

Dermalna punila su dizajnirana da učinkovito uspore proces starenja izglađivanjem linija, popunjavanjem bora i poboljšanjem područja poput uvučenih obraza i tankih usana. Rezultati su odmah vidljivi.


Gdje se sve mogu koristiti dermalni fileri?
Linije, bore i nabori:
nazolabijalne linije
područje od usta do brade
bore na vanjskoj strani očiju
pušačke bore oko usana

Naglašava:

povećanje usana
podizanje kutova usana
oblikovanje obraza ( potonuli obrazi )
zglobovi ( linija viseće čeljusti )
naglašavanje izgubljene linije brade

Croma-Pharma je farmaceutska tvrtka u obiteljskom vlasništvu posvećena poboljšanju dobrobiti ljudi razvojem i distribucijom inovativnih proizvoda u estetskoj dermatologiji. Croma-Pharma proizvodi punila Princess koja je injekcija koja se temelji na hijaluronskoj kiselini neživotinjskog porijekla. Razvijen je za liječenje širokog raspona kozmetičkih indikacija i dokazano ispravlja bore, nabora i ožiljke, nadopunjuje volumen lica, povećava usne, a također hidratizira i pomlađuje kožu.

Kako radi?

Kako lice stari, koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastičnost kao i potkožne masnoće. Kao rezultat toga, ponavljajućim pokretima mišića lica i neizbježnom silom gravitacije, bore formiraju lice gubi volumen, a koža propada i popušta. Glavna komponenta dermalnih punila koja koristimo je hijaluronska kiselina i zato jednostavno zamjenjujemo hijaluronsku kiselinu koju tijelo prirodno gubi. Punila dolaze u obliku gela i ubrizgavaju se kroz sićušnu iglu. Nakon toga slijedi lagana masaža kako bi se osigurao gladak rezultat, a rezultati su trenutačni. Novo ubrizgana hijaluronska kiselina privlači vodu i integrira se s okolnim kolagenom vraćajući mladolik izgled lica.
Je li boli?
Tretman traje oko 15-30 minuta, a ovisno o pacijentovom pragu boli možemo kožu namazati aktualnom kremom ili potpuno izravniti područje lokalnim anestetičkim blokom, slično onome koje daju stomatolozi, pa pacijentu potpuno dajemo bezbolni i opuštajući tretman.
Koliko dugo traju efekti?
To varira, ali rezultati mogu trajati čak 12 mjeseci, iako nam je iskustvo pokazalo da učinci mogu trajati puno duže kod ponovljenih tretmana.

Ostale usluge

Kontaktirajte nas

Adresa

Ulica Slobode 2B
21000 Split, Croatia

Kontakt

00 385 (0)21 537 333
00 385 (0)91 520 90 59